nederlands   uk   de Home Klauwgezondheid Uiergezondheid Voeding Vruchtbaarheid Stal Contact  


 

Plannen voor vakantie naar het zuiden van Europa? Pension Kieserhof in het noorden van Italië (SüdTirol) is een geweldige locatie. De locatie tegen de Dolomieten is één van de mooiste plekje van Europa. In de zomer, maar ook in de winter: prachtige ski-gebieden liggen vlakbij. Nette kamers, heerlijk eten, sympathieke mensen (Duitstalig) en geweldige Brows Swiss koeien (11.000 kg!!) maken dit zeker een bezoekje waard. Net 10 minuten vanaf de Brenner pas.


 

 

 

In de file naar Zuid-Europa, of liever op vakantie naar Zweden?

Dit prachtige huisje, een Stuga,  staat op erf van de familie Coevert. Het heeft een eigen erf en ingang maar indien gewenst is het melkveebedrijf in al zijn facetten te beleven. 

Kijk op de site voor meer informatie.

 

 

 

It Keallekampke

Kinderopvang ´It Keallekampke´ in Aldeboarn. Een mooie combinatie van een boerenbedrijf en het opvangen en -voeden van kinderen. De kleintjes krijgen van jongs af mee wat er allemaal komt kijken bij het produceren van Friesche zuivel.

Kijk op de website van de familie Dijkstra.

 

 

 

Bakersfield Blonde d Aquitaines bestaat uit ongeveer 50 Blonde d Aquitaines. De dieren worden gehuisvest in een potstal die in 1996 gebouwd is. In het zomerseizoen lopen onze dieren buiten. Per jaar worden ongeveer 6 koeien of stieren afgezet doormiddel van vleespakketten. Ook worden regelmatig stiertjes en vrouwelijk vee afgezet voor fokkerij.  Op deze website vindt u meer informatie over onze dieren. 

Nieuws:
Laatste update:01-11-2016


Goatshopping.nl ...

COWSHOPPING.nl ...

Dé Inkuilverbete ...

Flexibele en bet ...
Copyright 2010 Dairy Solutions    --    Prikwei 32    --    8495NG Aldeboarn    --    The Netherlands    --    info@dairysolutions.nl