nederlands   uk   de Home Klauwgezondheid Uiergezondheid Voeding Vruchtbaarheid Stal Contact  


Healmax Gel

Een nieuwe ontwikkeling uit USA. Hét moderne alternatief voor formaline en kopersulfaat. De Gel zit in een gebruiksklare sprayfles voor individueel gebruik.

 

Healmax - 500ml

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Bel met 06 - 8 3333 430 voor een fles Healmax , goed voor  70-80 behandelingen!

 

HEALMAX Footbath Solution

Na de kennismaking met Healmax Gel voor individuele behandeling zult u al snel overtuigd zijn om Healmax Concentrate in het voetenbad of in een sprayautomaat te gaan gebruiken. In het afgelopen jaar hebben heel veel enthousiaste gebruikers in Engeland met de practische resultaten kennis gemaakt, nu is het tijd dat ook Nederland dit middel leert waarderen.


Healmax Footbath Concentrate bevat een formule speciaal ontworpen voor gebruik in een klauwenbad. Healmax is biologisch afbreekbaar en veilig om in een klauwenbad of spraysysteem te gebruiken. Het heeft niet de nadelen van Formaldehyde (Formaldehyde is waarschijnlijk kankerverwekkend en verhardt de klauwen zodat scheurtjes ontstaan) en bevat geen zware metalen.

Een verdunning bij normaal gebruik van 1 liter Healmax op 50 liter water (2% oplossing) is aanbevolen en maakt dat de prijs van het product zeer redelijk is. Klik hier voor positieve ervaringen met Healmax (Engels).

 

  

Copyright 2010 Dairy Solutions    --    Prikwei 32    --    8495NG Aldeboarn    --    The Netherlands    --    info@dairysolutions.nl