nederlands   uk   de Home Klauwgezondheid Uiergezondheid Voeding Vruchtbaarheid Stal Contact  


 

TechMix YMCP family photoREFERENTIES IN NL

Compleet supplement voor pas afgekalfde koeien met gist, magnesium, calcium, kalium, and niacine voor een gemakkelijke en snelle overgang van de droogstand naar de lactatie.

Als koeien kalven, verliezen ze grote hoeveelheden essentiële nutriënten die ze juist hard nodig hebben bij de start van de lactatie. Met Fresh Cow YMCP herstelt de koe na de geboorte van het kalf veel gemakkelijker, doordat gist, magnesium, calcium, kalium en niacine meteen weer op een goed niveau komen. Fresh Cow YMCP bevordert bovendien de eetlust van koeien waardoor er minder kans is op stofwisselingsziekten en ze meer melk produceren. BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN: Gist, magnesium, calcium, kalium, elektrolyten, niacine en betaïne. EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

• Bevat een hoge dosering levende gisten om de bacteriën te voeden en te stimuleren en zo de pens te helpen bij een snelle opstart.

• Magnesium is toegevoegd om de koe te helpen calcium beter te absorberen.

• Dit product bevat 54 gram calcium, afkomstig van 4 verschillende bronnen, waaronder zeer smakelijk en snel absorberend melk-calcium. dat helpt bij het versterken van de spieren, ook in de pens en baarmoeder. Het helpt bij het vlot afkomen van de nageboorte, een betere penswerking en vermindert de kans op lebmaagverdraaiingen.

• De toegevoegde kalium is essentieel voor de energie stofwisseling en zorgt voor de efficiënte benutting van voer. • Niacine is toegevoegd voor de preventie van slepende melkziekte. • Veldproeven hebben aangetoond dat de melkproductie bij het gebruik van YMCP 0,9 tot 3,6 kilo per dag hoge ligt, waardoor het voeren van YMCP snel rendeert. WANNEER GEBRUIKEN • Meteen te voeren na het kalven. • Voor koeien die in de negatieve energiebalans zitten.

• Als nabehandeling van een calcium infuus zodat het calcium niveau van de koe op peil blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING: 

In water - Mix 500 gram YMCP met minimaal 20 liter warm water. Verstrek direct na het afkalven, omdat koeien dan graag willen drinken. Hoe sneller de YMCP aangeboden wordt, hoe beter de opname. In het rantsoen, gemengd of handmatig - Mix voldoende YMCP door het totale rantsoen zodat per koe 500 gram YMCP verstrekt wordt. Zorg bij handmatig voeren, dat de YMCP door het krachtvoer of het rantsoen gemengd wordt.

BESCHIKBAARHEID VERPAKKING EN HOEVEELHEID 500 gram zakjes 12.5 kilo emmer

Copyright 2010 Dairy Solutions    --    Prikwei 32    --    8495NG Aldeboarn    --    The Netherlands    --    info@dairysolutions.nl